Forró csoki fehércsokoládéból - Mennyei ízek
Forrócsokit nem csak ét- vagy tejcsokoládéból készíthetünk, hanem fehérből is. Próbáltad már? Ha nem, épp itt az ideje! Készítsd el receptünket, meglátod, isteni lesz!
Hozzávalók
- 10 dkg törökmogyoró
- 8 dkg fehércsokoládé
- 2,5 dl tejszín
- 2,5 dl tej
Elkészítés
A tejszínt és a tejet forraljuk fel, majd tegyük bele a mogyorót. Tegyük félre és több órán keresztül áztassuk, míg át nem veszi a mogyoró ízét. Ezt követően szűrjük le, a mogyoróra már nem lesz szükség, esetleg díszítéshez felhasználhatjuk vagy az ital mellé elrágcsálhatjuk. A tejet forraljuk még egyszer össze és dobjuk bele az összetört fehércsokoládét. Ha felolvadt benne, azonnal tálaljuk.
Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!