A csirkét szárazon besózzuk, majd 30 percig pihentetjük. Ezt követően a sót letöröljük róla, majd egy serpenyőben közepes-alacsony hőmérsékleten kevés olajban megpirítjuk, körülbelül 9 perc alatt, majd hozzáadunk egy kis vajat úgy, hogy a hús alatt is legyen belőle. További 1 percig főzzük, a másik oldalára fordítva pedig még 6 percig. Így készítve a csirke gyönyörű aranykérget kap, belül pedig lédús és omlós marad a vajnak köszönhetően.
6/7
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Serpenyőben sütés (10/8,5)
A csirkét szárazon besózzuk, majd 30 percig pihentetjük. Ezt követően a sót letöröljük róla, majd egy serpenyőben közepes-alacsony hőmérsékleten kevés olajban megpirítjuk, körülbelül 9 perc alatt, majd hozzáadunk egy kis vajat úgy, hogy a hús alatt is legyen belőle. További 1 percig főzzük, a másik oldalára fordítva pedig még 6 percig. Így készítve a csirke gyönyörű aranykérget kap, belül pedig lédús és omlós marad a vajnak köszönhetően.