Avokádós-lazacos falatkák - Mert mindenkinek jár egy kis kényeztetés
Egy kis kényeztetés senkinek nem árt! Ezzel a jelmondattal a fejünkben érdemes elkészíteni a következő receptet. A végeredmény isteni!
Hozzávalók
- 1 kis csomag füstölt lazac (nagyjából 120 g)
- 2 érett avokádó
- lime
- só, bors
- 1 kis csokor friss kapor
- fél kígyóuborka
Elkészítés
Az avokádó húsát törjük össze egy villával, locsoljuk meg a lime levével, sózzuk, borsozzuk. A lazacból vágjunk vékony szeleteket, majd az előbb elkészített krémből tegyünk mindegyikre egy-egy kanálnyit. Tekerjük fel óvatosan, majd tegyük a kaporral együtt a felszeletelt uborkákra és egy fogpiszkáló segítségével rögzítsük a falatkákat.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!