Ha tudnád, mi mindenre jó a savanyú káposzta, sokkal többet fogyasztanád: csodákat művel a szervezeteddel
A savanyított káposztát a világ szinte minden részén fogyasztják, hazánkban pedig az egyik legkedveltebb savanyúságnak számít, mostantól azonban már nem csak az íze miatt fogod falatozni!
Megéri beépíteni a mindennapokba
A savanyúkáposztának rengeteg pozitív hatása van a szervezetünkre. Az igazi vitaminbomba fejeskáposztából készül, az erjesztési folyamat pedig átlagosan 10-90 napig tart, sóval, sós vízzel és kovásszal végzik. C-vitamin tartalma igen magas, amit szerencsére a savanyítás során sem veszít el, mint ahogyan más, értékes összetevőit sem. Az orvosok és a dietetikusok nem véletlenül mondják, hogy a megfelelő étrend kiegészítőjeként gyakrabban kellene fogyasztanunk a káposztát, hiszen nem csupán fittek, de még egészségesek is leszünk a savanyú finomságtól. Részletek a galériában!
A kurkuma egy igazi aduász a konyhában: pozitív egészségügyi hatásai miatt méltán érdemli ki, hogy minden egyes nap fogyasszunk belőle, amit a szervezetünk hamar meg is fog hálálni.