Így készül a felejthetetlenül mennyei bundáskenyér: tökéletes lesz az örök klasszikus, csak ennyi a titka
Nincs is jobb a frissen sütött, illatozó bundáskenyérnél, ami mindig jó választás, ha tartalmas reggelivel szeretnénk meglepni szeretteinket.
Süssük meg így az egyik legjobb reggelit!
A bundáskenyér nem egyszerűen egy finom reggeli, hanem egy igazi kulináris élmény is egyben, melyért gyermekek és felnőttek egyaránt rajonganak. A kívülről aranybarna, ropogós, belül pedig mégis omlósan puha és lágy szeletek frissen, kis sóval, lilahagymával, egyéb zöldségekkel, valamint egy bögre gőzölgő teával az igaziak, de nem muszáj csak napindítóként gondolni erre az isteni rertó harapnivalóra, hiszen vacsorára is kiváló választás lehet. Elkészítése sem túl nagy ördöngösség, ráadásul alig kell hozzá alapanyag: pusztán magára a kenyérre, tojásra, illetve olajra van szükségünk. Mivel a konyhai trükkök és tippek tárháza folyamatosan bővül, így ma már ennek az örök klasszikusnak is megannyi variációja létezik, azonban ha az a célunk, hogy a lehető legfinomabban készítsük el, javasolt észben tartani az alábbi tanácsokat:
Valószínűleg te is évek óta ugyanúgy készíted a rántottát, és van egy bevált recepted az elronthatatlan tojásétel kapcsán. Nos, soha nem késő újítani, mutatunk ugyanis most egy olyan trükköt, amivel nem csupán a rántottád íze, de az állaga is sokkal jobb lesz.
Leadfotó: Getty Images
Forrás: Ízesélet