A szerecsendiótól a lasagne bármilyen verziója felejthetetlen lesz, hiszen ez a fűszer nem csupán a süteményeknek, de a sós ételeknek is jól áll, így egy csipettel érdemes rakni a besamelbe, valamint a reszelt sajtba is, hogy mélyebb ízt adjunk a tésztaételnek. Ne vigyük azonban túlzásba, különben a lasagne keserű is lehet tőle, de kis mennyiségben mindenképp használjuk ki diós aromáját, amely remekül illik a különféle sajtokhoz.
A szerecsendiótól a lasagne bármilyen verziója felejthetetlen lesz, hiszen ez a fűszer nem csupán a süteményeknek, de a sós ételeknek is jól áll, így egy csipettel érdemes rakni a besamelbe, valamint a reszelt sajtba is, hogy mélyebb ízt adjunk a tésztaételnek. Ne vigyük azonban túlzásba, különben a lasagne keserű is lehet tőle, de kis mennyiségben mindenképp használjuk ki diós aromáját, amely remekül illik a különféle sajtokhoz.