Ha ezt az extra hozzávalót is belecsempészed a lasagne-ba, olyan finom lesz, mint még soha: mindenki elkéri majd a receptjét!
A tökéletes lasagne receptjét igencsak nehéz megtalálni, az azonban biztos, hogy minden verzióhoz és változathoz passzol egy bizonyos fűszer, amit a Mindmegette szerint a reszelt sajtba érdemes belekeverni.
Egy csipetnyi ebből a fűszerből csodát tesz mindenki kedvenc ételével
A hagyományos olasz lasagne-t szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné: a rakott tésztaétel alapja a finom tésztalap, valamint egy ízletes ragu, ami készülhet darált sertés- vagy marhahúsból, illetve kell még hozzá paradicsomszósz, hagyma, esetleg zeller és sárgarépa is. Na persze a rétegezés során a krémes besamel mártás sem maradhat el, valamint a sajt, amely általában reszelt Parmigiano Reggiano – ettől lesz a lasagne igazán finom és különleges. A sajt mehet a rétegek közé is, de a legfontosabb, hogy az étel tetejét is szórjuk meg vele jó vastagon, ha pedig életünk lasagne-ját szeretnénk elkészíteni, akkor a sajtba mindenképp tegyünk egy csipettel egy bizonyos fűszerből, amely különleges aromát és izgalmat csempész az olaszok egyik kedvenc fogásába. Hogy milyen extra hozzávalóról is van szó, azt galériánkból megtudhatod!
Kinyitni egy konzervet pofonegyszerű feladatnak tűnik, ám ha nem a helyes módszert használva végezzük a műveletet, a fedél könnyen beleeshet a konzerv belsejébe – ez elkerülhető egy apró kis trükkel, cikkünkből megtudhatod, miről is van szó pontosan.