Soha többé nem lesz szilárd és darabos a másnapos krumplipüré, ha így melegíted: nagyon egyszerű, mégsem ismeri senki
A krumplipüré attól lesz igazán finom, ha krémesen lágy, valamint egységes – ez viszont csak a friss állapotára igaz. Sajnos a másnapi köret már túl szilárd és darabos, amin az újra melegítés sem tud segíteni. Vagy mégis? A titok a megfelelő módszerben rejlik!
Kedvenc köret
A krumplipüré frissen elkészítve a legfinomabb, azonban olykor előfordul, hogy a szükségesnél jóval több adagot főzünk, ami így a nyakunkon marad – egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, mit érdemes ilyen esetben tenni, ha nem szeretnénk, hogy a népszerű köret a szemetesben landoljon. Sokszor azonban az is fejtörést okozhat, hogyan melegítsük újra, tekintve, hogy másnap jóval szilárdabb vagy keményebb az állaga, ami miatt a legtöbbek nem szívesen falatoznak belőle. No, de akkor mivel és hogyan kéne felmelegítenünk a krumplipürét ahhoz, hogy maradékként is jó ízélményt adjon? Galériánkban eláruljuk!
Ezzel az egyszerű trükkel a krumplipüré nemcsak finom, hanem különlegesen krémes és selymes lesz.