Noha sokan ellene vannak a mikrohullámú sütő használatának, valójában ez a legjobb eszköz arra, hogy megfelelően melegítsük fel kedvenc köretünket. Tegyük hőálló edénybe a pürét egy evőkanál tejjel, esetleg tejszínnel leöntve. Szorosan fedjük le fóliával, és melegítsük 60 másodpercig közepes fokozaton. Ezután keverjük át, kóstoljuk meg, és ismételjük meg a folyamatot 60 másodperces szakaszokban addig, amíg el nem érjük a megfelelő hőmérsékletet.
Fotó: Pinterest
Noha sokan ellene vannak a mikrohullámú sütő használatának, valójában ez a legjobb eszköz arra, hogy megfelelően melegítsük fel kedvenc köretünket. Tegyük hőálló edénybe a pürét egy evőkanál tejjel, esetleg tejszínnel leöntve. Szorosan fedjük le fóliával, és melegítsük 60 másodpercig közepes fokozaton. Ezután keverjük át, kóstoljuk meg, és ismételjük meg a folyamatot 60 másodperces szakaszokban addig, amíg el nem érjük a megfelelő hőmérsékletet.