Ha így készíted a rántott csirkét, finomabb lesz, mint valaha: egyetlen lépéstől lesz tökéletes mindenki kedvenc főétele
A rántott csirkemellet mindenki szereti, de az eredmény olykor száraz és rágós: ezt azonban könnyedén elkerülhetjük, ha bevetünk egy extra lépést a hús kisütése előtt – nem, nem a fokhagymás tejben áztatásról van szó.
Így már próbáltad?
A rántott hús a magyarok egyik kedvenc étele, ami egyébként népszerű a világ többi részén is annak köszönhetően, hogy gyakorlatilag bármelyik körethez passzol, és szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné ezt a laktató és ízletes fogást, amit leggyakrabban csirkemellből vagy sertéskarajból, esetleg borjúból készítenek. A friss rántott húsnál sokak szerint nincs is jobb dolog a világon, azonban a másnapos hússzeletek már nem annyira finomak – előfordul azonban, hogy olykor frissen sütve sem lesz olyan a végeredmény, mint amire számítottunk. Gyakran megesik ugyanis, hogy a rántott hús nem elég puha, rágós vagy épp kiszárad, amit azonban könnyedén elkerülhetünk, ha a panírozás előtt beiktatunk egy extra lépést. Galériánkban olvashatod a részleteket!
Csupán egyetlen olcsó hozzávalóra van szükséged ahhoz, hogy életed legínycsiklandóbb sültjét készítsd el a családnak.