A tökéletes rántott csirke elérése érdekében, valamint hogy a hús minél tovább megőrizze nedvességtartalmát, és olyan ízletes legyen, mint amilyen még soha, mindössze annyit kell tennünk, hogy hosszabb ideig beáztatjuk a szeleteket sós vízbe, legalább egy éjszakára. Így a csirke lédús lesz, valamint „megszilárdul” annyira, hogy könnyebben tudjuk mozgatni sütés közben, és az elfogyasztása is kellemesebb lesz.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A tökéletes rántott csirke elérése érdekében, valamint hogy a hús minél tovább megőrizze nedvességtartalmát, és olyan ízletes legyen, mint amilyen még soha, mindössze annyit kell tennünk, hogy hosszabb ideig beáztatjuk a szeleteket sós vízbe, legalább egy éjszakára. Így a csirke lédús lesz, valamint „megszilárdul” annyira, hogy könnyebben tudjuk mozgatni sütés közben, és az elfogyasztása is kellemesebb lesz.