Az uborka héjának fogyasztása is számos előnnyel jár. Az uborkahéj értékes rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, továbbá forrása lehet a C-vitaminnak, a K-vitaminnak és a káliumnak is. Így tehát a héj megtartása az uborkán nemcsak gazdagabb ízt és textúrát kölcsönöz, hanem tovább növeli a zöldség tápértékét is, így érdemes fontolóra venni annak fogyasztását.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Uborka
Az uborka héjának fogyasztása is számos előnnyel jár. Az uborkahéj értékes rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, továbbá forrása lehet a C-vitaminnak, a K-vitaminnak és a káliumnak is. Így tehát a héj megtartása az uborkán nemcsak gazdagabb ízt és textúrát kölcsönöz, hanem tovább növeli a zöldség tápértékét is, így érdemes fontolóra venni annak fogyasztását.