A répa héjának fogyasztása rengeteg előnnyel bír. A héj vékony és teljesen ehető, ráadásul számos értékes tápanyagot tartalmaz, beleértve különféle antioxidánsokat, C-vitamint, B3-vitamint, rostot és fitonutrienseket. Ezek a tápanyagok nemcsak az immunrendszer erősítéséhez járulnak hozzá, hanem fontos szerepet játszanak az egészséges bőr és a látás fenntartásában is. A répákat élénk narancssárga színűvé tevő béta-karotin tartalom hozzájárul az emésztés javításához és az általános jó közérzethez, így a répa héjának fogyasztása mindenféleképpen jó ötlet.
2/5
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Répa
A répa héjának fogyasztása rengeteg előnnyel bír. A héj vékony és teljesen ehető, ráadásul számos értékes tápanyagot tartalmaz, beleértve különféle antioxidánsokat, C-vitamint, B3-vitamint, rostot és fitonutrienseket. Ezek a tápanyagok nemcsak az immunrendszer erősítéséhez járulnak hozzá, hanem fontos szerepet játszanak az egészséges bőr és a látás fenntartásában is. A répákat élénk narancssárga színűvé tevő béta-karotin tartalom hozzájárul az emésztés javításához és az általános jó közérzethez, így a répa héjának fogyasztása mindenféleképpen jó ötlet.