A spenót igazi szuperélelmiszer, tele van C-vitaminnal, E-vitaminnal, béta-karotinnal és más antioxidánsokkal, amelyek elősegítik az immunrendszer működését. A spenótban található tápanyagok segítenek a fertőzések leküzdésében és a szervezet gyorsabb regenerálódásában. Nyersen vagy enyhén párolva érdemes fogyasztani, hogy megőrizze a tápértékét.
7/8
Fotó: Pinterest
Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Spenót
A spenót igazi szuperélelmiszer, tele van C-vitaminnal, E-vitaminnal, béta-karotinnal és más antioxidánsokkal, amelyek elősegítik az immunrendszer működését. A spenótban található tápanyagok segítenek a fertőzések leküzdésében és a szervezet gyorsabb regenerálódásában. Nyersen vagy enyhén párolva érdemes fogyasztani, hogy megőrizze a tápértékét.