Gondoltad volna? Ezért aprócska minden fogás a luxuséttermekben
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az oka.
Alig tenyérnyi méretű fogások
Köztudott, hogy az igazán drága éttermekbe nem feltétlenül azért mennek az emberek, hogy jóllakjanak az óriási fogásokkal. Sőt. A luxuséttermek mindegyikében azzal szembesülnek a vendégek, hogy a rendelt étel általában alig tenyérnyi méretű. Talán te is elgondolkodtál már azon, vajon mi lehet ennek az oka, a jó hír viszont, hogy végre megtudhatod. A dolog mögött egyébként egészen logikus tényezők és mély pszichológiai trükkök is állnak, így mondhatni, egészen összetett dologról van szó. Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!
Ha ezt csinálod, soha többet nem fog szétfőni a krumpli: egy filléres dolog a megoldás a problémára!
Neked is állandóan széfő a burgonya, miközben főzöd, pedig köretként vagy épp a rakott krumplihoz egyben lenne rá szükséged? Most eláruljuk, mit kell tenned a főzővízbe, hogy soha többet ne kelljen ezzel szembesülnöd!
Leadfotó: 123rf, forrás: brightside.me