A második csoportba a feldolgozott konyhai összetevők tartoznak. Ilyen például a cukor, só és az olajok. Ezek az összetevők kombinálhatók, például sózott vaj készítéséhez, de továbbra is ebben a csoportban maradnak. A harmadik csoport a feldolgozott ételeké, ezek az 1. és 2. csoport kombinációi, mint például a kenyér, bor és konzerv zöldségek. Az adalékanyagok megengedettek, ha azok "megőrzik az étel eredeti tulajdonságait", mint például az aszkorbinsav, amelyet a konzerv gyümölcsök barnulásának megakadályozására használnak.
2/5
Fotó: Pinterest
Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
A második csoportba a feldolgozott konyhai összetevők tartoznak. Ilyen például a cukor, só és az olajok. Ezek az összetevők kombinálhatók, például sózott vaj készítéséhez, de továbbra is ebben a csoportban maradnak. A harmadik csoport a feldolgozott ételeké, ezek az 1. és 2. csoport kombinációi, mint például a kenyér, bor és konzerv zöldségek. Az adalékanyagok megengedettek, ha azok "megőrzik az étel eredeti tulajdonságait", mint például az aszkorbinsav, amelyet a konzerv gyümölcsök barnulásának megakadályozására használnak.