Megváltozik a szemed színe ezektől az ételektől és italoktól! Minél gyakrabban fogyasztod, annál látványosabb
Bár szemünk színét alapvetően az örökölt gének határozzák meg, mégis lehetséges, hogy egy picit változtassunk rajta. Ehhez nincs másra szükség, csak a megfelelő táplálékok gyakori fogyasztására.
Medveszőlő tea
Az orvosi medveszőlő tea azonnal megnyugtatja a szemet, a tekintet csillogóbbá válik. Ezt a gyógynövényt általában húgyúti fertőzések és bőrbetegségek kezelésére alkalmazzák, erős méregtelenítő hatása van. A szivárványhártya egy olyan izomcsoport, ami a pupilla méretét szabályozza a szemünkbe áramló fény mennyisége alapján. Emiatt a benne található pigmenteknek pedig el kell mozdulnia. Mivel a medveszőlő tea tágítja a pupillát, egy picit a szemszínen is képes változtatni.
Méz
A mézről mindenki tudja, hogy nagyon egészséges, külsőleg arcpakolásokban alkalmazható, belsőleg pedig forró teában elkeverve segít a nátha legyőzésében. Állítólag, ha az ember rendszeresen, szinte naponta fogyasztja, akkor egy idő után valamivel világosabbá válik a szeme színe. Talán érdemes kipróbálni!