Ezzel a kis csavarral lesz a legistenibb a rántott pontypatkó: mindenki repetát kér majd belőle az ünnepi asztalnál

Karácsonykor nélkülözhetetlen a halászlé, no meg persze a rántott pontypatkó, ami az alábbi konyhai trükk alkalmazásával minden eddiginél ínycsiklandozóbban kerülhet tálalásra.
Imádni fogják a családtagjaid
Nekünk magyaroknak a karácsony szinte elképzelhetetlen a hagyományos ünnepi fogások nélkül, amelyek generációk óta meghatározzák az év legszebb időszakát. A menüben sokaknál helyet kap a halászlé, a töltött káposzta, a mákos guba és a bejgli, amelyek mind-mind a hazai gasztronómia meghatározó részei. Szintén az egyik legnagyobb kedvenc kétségkívül a rántott pontypatkó, amelyet aranybarnára sütve, majonézes krumplival vagy kukoricasalátával szokás tálalni, de bármilyen egyéb körettel, például rizzsel, párolt zöldséggel vagy burgonyapürével is tökéletesen megállja a helyét. Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, viszont ha idén szeretnéd valami újdonsággal meglepni a családodat szenteste, vesd be a galériánkban bemutatott praktikát, melynek köszönhetően a korábbiaknál is mennyeibb lesz a végeredmény!
Leadfotó: 123rf
Forrás: SóBors
Oldalak

This is a modal window.