A hűtés azonban lelassítja az oxidációs folyamatot, így tovább megmarad a ketchup eredeti íze, színe és állaga, mintha szobahőmérsékleten tárolnánk a szószt, de nem ez az egyetlen oka annak, amiért érdemes mindenképpen felbontás után betenni kedvenc mártogatósunkat a friógba.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
0:00
Stream Type LIVE
Remaining Time --:-
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A hűtés azonban lelassítja az oxidációs folyamatot, így tovább megmarad a ketchup eredeti íze, színe és állaga, mintha szobahőmérsékleten tárolnánk a szószt, de nem ez az egyetlen oka annak, amiért érdemes mindenképpen felbontás után betenni kedvenc mártogatósunkat a friógba.