A ketchup elsősorban paradicsomból, ecetből, cukorból és különféle fűszerekből készül, ezért eredendően savas, amely ellenséges környezetet biztosít a baktériumok számára, így ez a szósz felbontás után is viszonylag sokáig eltartható. Igen ám, de sokan úgy gondolják, épp az előbb felsoroltak miatt nem is feltétlen kell hűtőszekrényben tárolni, mondván úgysem romlik meg, és különben is, szobahőmérsékleten egyébként is finomabb.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A ketchup elsősorban paradicsomból, ecetből, cukorból és különféle fűszerekből készül, ezért eredendően savas, amely ellenséges környezetet biztosít a baktériumok számára, így ez a szósz felbontás után is viszonylag sokáig eltartható. Igen ám, de sokan úgy gondolják, épp az előbb felsoroltak miatt nem is feltétlen kell hűtőszekrényben tárolni, mondván úgysem romlik meg, és különben is, szobahőmérsékleten egyébként is finomabb.