Lifestyle

Képrejtvény: megtalálod a macskát az ábrán? A hiperintelligenseknek egy perc alatt megy, a többieknek esélyük sincs a sikerre

Újabb pompás képrejtvénnyel hangolódunk a Halloweenre. Tarts velünk!

Kiszúrod a macskát a denevérek között?

Az utóbbi hetekben több olyan képjátékkal is jelentkeztünk, mely kifejezetten a hatalmas népszerűség övezte amerikai gyökerű ünnep, a Halloween köré épül. Mivel a jeles alkalom egyre közeledik, ezért nem véletlen, hogy az addig hátralévő időszakban is főleg ilyen tematikájú fejtörőkkel jelentkezünk. Mai játékunk afféle ujjgyakorlatnak tűnhet a rutinos képmegfejtők számára, hiszen csak egy elbitangolt macskát kell megtalálni a denevérek gyűrűjében. Igen ám, de a sikerhez bámulatosan kifinomult ösztönök, tökéletes megfigyelőképesség és határtalan intelligencia is szükségeltetik. Ha úgy érzed, a felsorolt tuajdonságok mindegyike megvan benned, akkor ne habozz, hanem lapozz: a részleteket a galériában tekintheted meg! Kellemes szórakozást és sok sikert kívánunk!

Kiszúrod a macskát a denevérek között? (A teljes méretű és kiváló minőségű ábráért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Sztárok
A zenei előadó meglepetésvendégként bukkant fel a City of Hope Los Angeles-i gáláján, ahol beszédet is mondott.
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.