Megválasztották a világ legjobb síparadicsomát: Egy karnyújtásnyira van Magyarországtól

A kutatás során nem kevesebb, mint 6 000 síközpontot rangsoroltak 11 különböző tényező alapján.

A világ legjobb síközpontja

A síelés nem éppen tartozik a világ legolcsóbb hobbijai közé, ezért rendkívül fontos, hogy olyan ár-érték arányú síterepet válasszunk, amely ultramodern felvonók, csodás sípályák és minden igényt kielégítő aprés ski programok nyerő kombinációját nyújtja. Az Omio utazás-összehasonlító platform összeállított egy listát a világ legjobb síközpontjairól, amelyben többek között olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a belépőjegyek árát, a könnyű és nehéz pályák közötti távolságot, a sífelvonók számát és a kikapcsolódási lehetőségeket. Így jött létre a top 10-es lista a világ legjobb síparadicsomairól, melyek közül 7 helyezést a szomszédos Ausztria szerzett meg.

Kattints a galériára és mutatjuk, hová érdemes idén utaznod, ha felejthetetlen havas élményekre vágysz:

A kutatás szerint a lista élén a svájci Arosa Lenzerheide síparadicsom végzett, mely a 100-as összpontszámból összesen 91,73 pontot ért el. A síközpont 225 km hóbiztos pályájával, és 43 sífelvonóval rendelkezik, valamint szánkózásra és jégkorcsolyázásra is van lehetőség.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: TimeOut, Drive

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Szomorúan vette tudomásul a közvélemény, hogy Gajdos Tamás kapcsolata kútba zuhant. Nagy kérdés, hogy ennyi idő után meg lehet-e menteni egy házasságot.
Lifestyle
Sokszor előfordul, hogy a Messenger nem működik tökéletesen. Olykor viszont csak a beállításokat kell megpiszkálni, és fel is lélegezhetünk.
Fashion&Beauty
Julia Roberts legújabb megjelenésével mindenkit az ujja köré csavart.