Ha így helyezed fel a sebtapaszt az ujjaidra szinte lerobbanthatatlan lesz

Ezzel az egyszerű, de hatékony módszerrel biztos lehetsz abban, hogy a ragtapaszod hosszabb ideig a helyén marad, és megfelelően védi a sebedet. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!

Egy ollóra lesz csupán szükséged

Mindannyiunkkal előfordult már: megsérültünk, gyorsan felhelyeztünk egy ragtapaszt, majd rövid idő múlva azt vettük észre, hogy a ragtapasz a helyén maradás helyett elkezd leválni. Akár kézmosás, akár egyszerű mozdulatok során, a tapasz egyik vége felpöndörödik, majd szép lassan teljesen leválik, miközben még szükségünk lenne rá a seb védelmére. Ez bosszantó lehet, különösen akkor, ha tudjuk, hogy a seb még nem gyógyult meg. De mi lenne, ha lenne egy egyszerű trükk, amely segítene abban, hogy a ragtapasz a helyén maradjon, és ne kelljen folyamatosan igazítanunk? Nos, van egy módszer, ami megoldást nyújt erre a problémára, és bár egyszerűnek tűnhet, mégis hatékony. Részletek a galériában!

Első lépésként győződj meg róla, hogy a tapasz mérete megfelelő a sebhez képest. Ha túl nagy, nehéz lesz jól rögzíteni, ha pedig túl kicsi, nem nyújt elegendő védelmet.
Kattints a további képekért!

Bár a mosógépek többsége nem rendelkezik beépített szárító funkcióval, ezzel a rendkívül egyszerű trükkel bárki könnyedén csökkentheti a ruhák szárítási idejét.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.
Sztárok
A most 35 éves Jake Lloyd nevét 1999-ben ismerte meg a világ, amikor az akkor még csak szárnyait bontogató gyerekszínész szerepet kapott a Star Wars első epizódjában, a Baljós árnyakban. A rajongók...