Jön az újabb botrány? Meghan időzített bombaként ketyeg, titkos fegyverrel mérhet csapást Károlyékra

A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a múlttal, még mindig bosszút tudna állni az őt ért sérelmek miatt.

Vajon meglépi?

Amikor Meghan Markle és Harry herceg több mint négy évvel ezelőtt drámai körülmények között kiléptek a monarchiából és elköltöztek az Egyesült Államokba, a hercegné őszintén kitárulkozott a palotában eltöltött idejéről az Oprah Winfrey-nek adott interjújában, majd később a nagy port kavaró, férjével közös Netflixes dokumentum-sorozatukban. Aztán, ha mindez nem lett volna még elég nagy csapás a famíliának, a sussexi herceg újabb olajat öntött a tűzre azzal, hogy megjelentette a Tartalék című önéletrajzi könyvét, amiben erősen kritizálta édesapját, III. Károlyt, fivérét, Vilmost, sőt még sógornőjét, Katalint is, akivel pedig köztudottan jó viszonyt ápolt annak idején. Bár a kötettel kapcsolatban számos kérdés felmerült mindkét féllel kapcsolatban, azokra még mindig nem érkeztek konkrét válaszok, az utóbbi időben ugyanis mind a palota, mind a kegyvesztett házaspár mélyen hallgat a történtekről. Egy szakértő szerint azonban ne legyenek kétségeink, hiszen ez korántsem annak a jele, hogy csillapodott volna a feszültség, sőt: az egykori színésznő tartogathat még egy s mást a tarsolyában, amivel súlyos csapást mérhet a royalokra. Részletek a galériában!

Meghan Markle még 2022 augusztusában beszélt a The Cut magazinnak arról, milyen az élete Kaliforniában, miután Harryvel úgy döntöttek, hogy lemondanak a palotához fűzüdő kötelezettségükről, valamint elejtett egy megjegyzést, ami Roya Nikkhah királyi szakértő szerint igencsak sokatmondó.
Kattints a további képekért!

A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.

Leadfotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Children's Hospital Los Angeles

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.