Egy kanálnyi ebből lefekvés előtt, és nem fogsz éjszaka horkolni: azonnal megszűnik a kellemetlen probléma

Gondoltad volna, hogy egy szinte minden háztartásban megtalálható csodaszer még az éjszakai horkoláson is segít?

Egy gyulladáscsökkentő étel a kulcs

A horkolás a légutak részleges elzáródása miatt kialakuló hangos légzés alvás közben. Fő oka a garat és a lágy szájpadlás izmainak ellazulása, ami szűkíti a légutakat, és így a levegő turbulens áramlása vibrációt és zajt kelt. Kialakulását fokozhatja a túlsúly, az alkohol, a dohányzás, az orrdugulás, valamint a háton fekvés is, így a horkolás ellen segíthet például a testsúlycsökkentés, az oldalt fekvés előnyben részesítése, az orrlégzést javító eszközök, valamint bizonyos esetekben a szájpadlás műtéti korrekciója is. Ha súlyosabb alvászavar, például alvási apnoé áll a háttérben, akkor viszont orvosi kezelés javasolt. A jó hír azonban az, hogy a "sima" horkolás ellen egy bizonyos szuper élelmiszert is bevethetünk, amely gyakran segít az idegtépő problémán - galériánkban olvashatod a részleteket!

Lefekvés előtt mindössze egy kanálnyit kell megennünk egy gyulladáscsökkentő és antibakteriális élelmiszerből annak érdekében, hogy éjszaka ne verjük fel a párunkat vagy a család többi tagját a horkolásunkkal.
Kattints a további képekért!

Sokan már száműzték, de akadnak olyanok is, akik szerint elengedhetetlen a vaj a konyhában. Az más kérdés, hogy egészséges-e ez a nagyszerű alapanyag.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...