Időjárás: már lehet tudni, hogy az 1956-os emléknapon mennyi felhő lesz az égen

Volt már részünk ősszel változékony időjárásban, és tudják azt is a meteorológusok, hogy elő kell-e venni az esernyőt október 23-án.

Az Ashley bombaciklon szélvihart okoz Írországban, de ebből mi nem fogunk semmit se tapasztalni

Ashley hétfőn hagyja el a Brit-szigeteket és Skandinávia felé veszi az irányt, miközben folyamatosan veszít erejéből. A Kárpát-medence időjárását érdemben nem fogja befolyásolni, szóval megnyugodhatunk.

Mi lesz a helyzet itthon? Nos, aki hajnalban vagy este teszi ki a lábát, azért az készülhet a roppant hűvös időre. Ne feledjük, hogy a szerda 1956-os emléknap, vagyis október 23-a. Sokan készülnek ilyenkor a megemlékezésre, vagy kirándulni, illetve más szabadtéri programot szervezni.

Azonban elő kell-e venni az esernyőt a munkaszüneti napon? A galériánkból kiderül!

Az sajnos nem túl jó hír, hogy jövő hét közepén nedvesebb léghullámok érkezhetnek Magyarország felé, addig azonban anticiklon határozza meg időjárásunkat.
Kattints a további képekért!

Az egykori köztársasági elnök fejében végig az járt, hogy halálos ítélet vár rá, és fel fogják akasztani. Végül egészen más fordulatot vett a történet.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Lifestyle
Sokan nem is gondolnák, de bizony több szín is van, amit érdemes elkerülni, ha a fürdőszobáról van szó, legalábbis a belsőépítészek és a lakberendezők szerint.
Sztárok
A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.