Ezek a jelek arra utalnak, hogy fel akarják törni a Gmail fiókodat

Nagyon oda kell figyelni, mivel ma már a Gmail fiókod sincsen biztonságban. Ez bizony, ha rossz kezekbe kerül, akkor tényleg nagy a baj.

Egy informatikus árulta el, hogyan próbálták meg feltörni

A Gmail, a Google által fejlesztett ingyenes e-mail szolgáltatás, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt platform a világon.

A cég ma már nagyon figyel a biztonságra, így a rendszer figyelmeztetéseket küld, ha gyanús tevékenységet észlel a fiókunkban, például ismeretlen eszközről történő bejelentkezést.

A Gmail folyamatosan fejleszti biztonsági intézkedéseit, de trükkök mindig vannak. A galériánkban megmutatjuk, hogy akartak csőbe húzni hekkerek egy informatikust, aki mindent próbálkozáson átlátott.

A kétlépcsős azonosítás (2FA) ma már tényleg elengedhetetlen. Ettől függetlenül válasszunk erős jelszavakat, hogy biztonságban tudjuk a Gmail fiókunkat, és nem árt ezeket időnként változtatni is. A másik fontos tényező, hogy ezeket semmiképp se mentsük el a böngészőben.
Kattints a további képekért!

A Gmail asztali böngészőben használt változatában egy ideje lehet használni ezt a zseniális funkciót, de most megérkezik a mobilokra is.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Victoria Beckham igencsak stílusosan, egy kiváló monokróm szerelésben prezentálta, miért is van szükségünk a zöld árnyalataira az őszi időszakban is.
Sztárok
Különös okai vannak annak, hogy a királyné miért nem viselt tiarát Károllyal való házasságkötése napján, míg akkor, mikor Andrew Parker Bowles-hoz ment feleségül, egy csodás fejdíszben láthattuk őt.
Fashion&Beauty
Valószínűleg neked is van egy trench kabát a ruhatáradban. De az is velúr hatású? Ha nincs, talán itt az ideje, hogy beszerezz egyet, ugyanis ez a stílusú kabát lesz az idei ősz egyik kulcsfontosságú...