Nadal tiszta erőből eltalálta a labdaszedő kislányt, ami azután történt, az könnyeket csal mindenki szemébe

Még mindig sokszor ismétlik az Eurosporton azt a jelenetet, amikor Rafael Nadal eltalálta a labdaszedő kislányt. Azt azonban nem tudják, hogy mi történt a meccs után.

Anita Birchallt akkor utolérte egy rövid időre a hírnév

A spanyol teniszlegenda, aki 22 Grand Slam-győzelmével és számos más elismeréssel írta be magát a sporttörténelembe, nem olyan rég bejelentette a visszavonulását. A 38 éves teniszező elmondta, hogy a novemberi Davis-kupa döntő lesz az utolsó versenye, ahol hazája színeiben lép pályára.

Rafael Nadal döntését hosszú sérülésekkel teli időszak előzte meg, ami miatt szinte az egész 2023-as szezont ki kellett hagynia. A spanyol klasszis elmondta, hogy bár nehéz döntés volt számára, úgy érzi, itt az ideje pontot tenni a profi pályafutása végére, és valami újba belevágni.

Nadal pályafutása során nemcsak a teniszpályán nyújtott teljesítményével, hanem sportszerűségével és emberségével is kiemelkedett. A galériánkban egy ilyen történetet idézünk fel, ami bárki szemébe könnyeket csal!

Nadal visszavonulása nagy visszhangot keltett a sajtóban és a sportvilágban egyaránt, és számos sportoló búcsúzott tőle megható üzenetekkel. Köztük voltak a nagy riválisok, Roger Federer, Novak Djokovic és Andy Murray is.
Kattints a további képekért!

A rajongóknak még nem igazán jutott el a tudatáig, hogy nem láthatják majd többé a kedvencüket a pályán. Azonban sokan elfogadják, hogy ez volt az ésszerű döntés.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
A mindig divatos Sarah Jessica Parker a hatvanhoz közeledve is képes túlszárnyalnia önmagát, ezzel bebizonyítva, hogy az életkor valóban csak egy szám.
Sztárok
Még mindig sokszor ismétlik az Eurosporton azt a jelenetet, amikor Rafael Nadal eltalálta a labdaszedő kislányt. Azt azonban nem tudják, hogy mi történt a meccs után.
Lifestyle
Messzire elkergeti a macskákat Duncan, ha betévednek a kertbe. Aztán egy nap a gazdi meglepetéssel tér haza.