Lifestyle

Milliók problémájára jelenthet gyógyírt ez az étrend-kiegészítő: szavakkal leírhatatlan, mit művel a szervezettel

A Pennsylvaniai Egyetem kutatóina úttörő tanulmánya a halolaj kapszula eddig nem ismert tulajdonságára világít rá.

A halolaj kapszula hasznosabb, mint eddig hitted

Valószínűleg számodra sem ismeretlen az omega-3 zsírsavakat tartalmazó halolaj kapszula. Ha a közkedvelt étrend-kiegészítő a te polcodon is megtalálható, akkor van számodra egy pompás hírünk. A Pennsylvaniai Egyetem kutatói ugyanis rájöttek, hogy a készítmény segítségével nagymértékben csökkenthető egy súlyos probléma, mely emberek millióira jellemző világszerte - adta hírül a Science Alert. Lapozz tovább: galériánkban minden fontos részletről lerántjuk a leplet!

A kutatók több kisebb tanulmány adatai alapján arról akartak átfogó képet kapni, hogy vajon milyen mértékben gyakorolnak hatást az agresszióra az omega-3 zsírsavak. Összesen 29 korábbi vizsgálatot analizáltak, amelyeknek csaknem 4000 résztvevője volt. Kutatások során több rövid távú hatást is észleltek, ami az agresszió akár 28 százalékos csökkenését is eredményezhette.
Kattints a további képekért!

Egyél 30 grammot naponta ebből, és minden bajod megszűnik: elkerülheted a szív- és cukorbetegség kialakulását is

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Igazi gyöngyszemet találhatunk az újra megnyitott Margit-szigeten. Érdemes ingyen hozzájutni, mert a szupermarketekben roppant drága.
Sztárok
Ugyebár nem olyan rég Azahriah bejelentette, hogy visszavonul, persze nem a végtelenségig. Az már régen is kiderült, hogy számára nem a pénz a lényeg.
Lifestyle
Készen állsz egy újabb fantasztikus halloween-i hangulatú képjátékra?