Ismét a népszerű drogéria lett a Legjobb Munkahely

A vállalat második alkalommal nyerte el a Kincentric által végzett munkavállalói elégedettségi felmérés alapján a Legjobb Munkahely címet. Az elismerést a dolgozók 95%-ának aktív részvételén alapuló 82%-os elkötelezettségi szint hozta meg, amely jelentősen meghaladja a magyarországi átlagot, és a legjobban teljesítők sorába emeli a vállalatot.

Elkötelezett munkavállalók

A Rossmann Magyarország 2022 után, 2024-ben ismét elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját, amely a munkavállalói elégedettség és elkötelezettség terén elért kimagasló eredményeit tükrözi. Az idei felmérés május 27. és június 9. között zajlott, amelynek során a közel 2500 fős vállalat valamennyi dolgozóját arra kérték, hogy osszák meg véleményüket a cég működéséről és a munkahelyi légkörről.

A visszajelzések alapján a felmérés rekordszámú részvételt mutatott: a munkavállalók 95%-a töltötte ki a kérdőívet, amely magas részvételi arányra és az elkötelezettség fontosságára utal. A visszajelzések alapján a Rossmann munkatársainak elkötelezettségi szintje 82%-os, ami nemcsak a vállalat korábbi eredményeit múlja felül, hanem a magyarországi átlagot is jelentősen meghaladja. Míg utóbbi 58%, ez az érték még a legjobban teljesítő cégeknél is csak 70% körül mozog, tehát a Rossmann dolgozóinak elégedettsége mindkét mutatót jelentősen felülmúlja.

A Kincentric felmérésében elért kimagasló eredménynek köszönhetően a Rossmann immár másodszorra nyerte el a Legjobb Munkahely címet. Ez az elismerés azt mutatja, hogy a vállalat folyamatosan képes fenntartani a magas szintű munkavállalói elégedettséget és elkötelezettséget.

A Kincentric Legjobb Munkahely díj elnyerése ismételten hatalmas elismerést jelent számunkra. Ez a siker nemcsak a cégvezetés és a HR osztály munkájának eredménye, hanem minden egyes kolléga közös teljesítményének is köszönhető. Az elkötelezettség, az együttműködés és a közös célokért való munka mind hozzájárultak ahhoz, hogy ismét a legjobbak lehessünk” – mondta el Németh Kornél a Rossmann ügyvezető igazgatója.

A cég ugyanakkor nem dől hátra a siker után sem: a vezetőség bejelentette, hogy a felmérés eredményei alapján fejlesztési pontokat határoznak meg, és akcióterveket készítenek annak érdekében, hogy még tovább növeljék a munkavállalói elégedettséget.

A célunk, hogy olyan munkahelyet teremtsünk, ahol mindenki a legjobbat hozhatja ki magából. Munkatársaink visszajelzéseit a jövőben is komolyan vesszük, és továbbra is azon dolgozunk, hogy együtt még sikeresebbek legyünk” – tette hozzá Kiss Judit a Rossmann HR vezetője.

A Rossmann Magyarország számára a munkavállalói elégedettség központi kérdés marad, és a jövőben is azon dolgoznak, hogy megőrizzék a vállalat kiváló munkahelyi légkörét, és további sikereket érjenek el a dolgozói elkötelezettség terén.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Magyar Telekom nem olyan rég ingyen beszélgetést, vagy netet adott az ügyfeleknek, de most ismét az emberek kedvére akarnak tenni.
Sztárok
George Clooney feleségét a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon, de húga sem marad el tőle, habár Taláról jóval kevesebb szó esik.
Sztárok
Matthew Perry bár már jó ideje elhunyt, de a halála miatt továbbra is zajlanak a fejlemények. Most az egyik orvos vallotta magát bűnösnek.