Elolvadunk! A valóságban is egy párt alkotnak az Emily Párizsban sztárjai: ilyen édesek együtt

Ashley Park és Paul Forman egy párt alkotnak a képernyőn, ám mint kiderült, a kulisszák mögött is megvan köztük a kémia - sőt, szinte bolondulnak egymásért.

Csodaszép párt alkotnak

Hosszú várakozás után végre elérhető a Netflixen az Emily Párizsban 4. évadának első 5 epizódja, szeptember 12-én pedig debütál majd a széria második fele, ami minden bizonnyal pont olyan izgalmas csavart tartogat, mint amilyeneket eddig megszoktunk a produkciótól. A történet azonban nem csupán fordulatokkal van tele, hanem lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb outfitekkel, no meg persze bonyolult romantikus szálakkal, valamint összetört szívekkel. A készítők abból a szempontból remeket alkottak, hogy kiváló érzékkel válogatták össze azokat a szereplőket, akik szerelembe esnek egymással a képernyőn, ugyanis mindnyájuk között megvan az a bizonyos szikra. Azt viszont csak kevés rajongó tudja, hogy az egyik páros a való életben is egymásba habarodott; galériánkban megmutatjuk, kik ők, és hogy milyen aranyosan mutatnak együtt!

Mindy Chen a sorozat eleje óta meghatározó karaktere a cselekménynek: a történet szerint tehetséges énekesnő belehabarodik a milliárdos üzletemberbe, Nicolas de Léonba, aki a 3. szériában tűnt fel először.
Kattints a további képekért!

Lily Collins szokásához híven ismét minden tekintetet magára vonzott: a színésznő ezúttal az Emily Párizsban 4. évadának premierjét ragyogta be, ahol mindenkit túlszárnyalt a megjelenésével.

Leadfotó: Kayla Oaddams/WireImage/Getty Images

Forrás: US Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.