Sztárok

Ekkor debütál a képernyőn a Sztárban sztár jubileumi évada: nagy visszatérők foglalnak majd helyet a zsűriben

A Sztárban sztár 2013-ban debütált a TV2-n, s a nagysikerű vetélkedő azóta 9 évadot ért meg. Hamarosan képernyőre kerül a következő szezon is, és már az sem titok többé, mely hírességek foglalnak majd helyet a megújult zsűriben.

Így még sosem láthattuk a Sztárban sztárt

A Sztárban sztár című vetélkedő első évada 2013-ban debütált a TV2 kínálatában, és a produkció hamar óriási rajongótáborra tett szert, a nézők érdeklődése pedig az elmúlt 11 esztendő során sem csappant. Egyáltalán nem meglepetés tehát, hogy a Sztárban sztár eddig 9 évadot ért meg, és hamarosan képernyőre kerül a következő szezon is.

A TV2 Csoport végre nyilvánosságra hozta, hogy a produkció eddig még sosem látott verziója, a Sztárban sztár All Stars szeptember 7-én, szombaton, 19 óra 30 perces kezdettel debütál a csatornán - írja a SorozatWiki. A nyitó adások során 24 különböző énekes csillogtatja majd meg zenei tudását, arról azonban egyelőre nem szól a fáma, hogy kik fognak majd színpadra lépni a korábbi évadok nagyágyúi közül. A zsűritagok személye azonban nem titok többé: lapozz tovább, galériánkban eláruljuk, ezúttal mely celebritások foglalnak majd helyet a zsűriszékben!

A TV2 Csoport bejelentette, hogy több év kihagyás után újra ítészként láthatjuk viszont Liptai Claudiát és Hajós Andrást.
Kattints a további képekért!

Nem kell tovább várni, szeptember 1-jén, vasárnap este útjára indul az Ázsia Expressz ötödik évada: a TV2 produkciójában ezúttal nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 15 millió forintos fődíjért. Till Attila Stohl András oldalán vágott neki a nagy kalandnak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.