Katalin új videóüzenettel rukkolt elő: ezt mondta csinos, csíkos felsőjében a hercegné

Senki sem számított arra, hogy Katalin új videót tölt majd fel a walesiek hivatalos Instagram-oldalára, ám vasárnap este ez megtörtént: a hercegné Vilmos oldalán jelentkezett be, és egy rövid üzenetet is megosztott a britekkel.

Katalin újra ragyog: új videójában is remekül fest, nyoma sincs a betegségnek

Legutóbb július közepén láthatta a nyilvánosság Katalint: a hercegné év eleje óta alig teszi tiszteletét a hivatalos eseményeken és rendezvényeken, miután bejelentette, hogy rákbetegséggel küzd, és jelenleg a gyógyulás számára az első, csak erre koncentrál most családján kívül. Szerencsére azonban Vilmos feleségét most már egyre többször láthatják az emberek, hiszen mint említettük, egy hónapja is mutatkozott, akkor Wimbledonban, a teniszbajnokság döntőjén. Nos, alig egy órája a walesiek hivatalos Instagram-oldalán ismét megjelent egy videó, ahol többek között Katalin és Vilmos is látható, akik mindketten egy rövid, de annál meghatóbb üzenetet küldtek a briteknek. Galériánkban mutatjuk a felvételt, melyen többen azt is kiszúrták, hogy Vilmosnak igencsak megváltozott a külseje, sosem láthattuk még így a herceget korábban!

Természetesen a sportrajongó Katalin és Vilmos is figyelemmel kísérték a 2024-es, Párizsban megrendezett olimpiát, ennek alkalmából pedig a hercegi pár David Beckham és több sztár mellett egy videóüzenetben fogalmazta meg gondolatait.
Kattints a további képekért!

Az régóta nem titok, hogy se Harry és Kamilla, sem pedig Meghan és a királyné nem ápolnak egymással felhőtlen viszonyt - de vajon Kamilla és Markle kapcsolata már a kezdetektől ilyen volt? Most kiderült!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Anne Hathaway merész és egyedi előszobája bemutatja, hogyan lehet egy tér egyszerre rendezett és kifinomult, mégis élettel teli és személyes. A minimalizmus és a maximalizmus találkozása a 2025-ös év...
Lifestyle
Ezzel az egyszerű, de hatékony módszerrel biztos lehetsz abban, hogy a ragtapaszod hosszabb ideig a helyén marad, és megfelelően védi a sebedet. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!
Fashion&Beauty
Ezek a stílusos és elegáns cipők már évek óta hódítanak a divatvilágban, de minden évben visszatérnek, hogy újra megörvendeztessenek minket.