Megszületett Ránija első unokája: a kis Iman hercegnő örökölte nagymamája és édesanyja, Rajwa minden szépségét

A trónörökös Hussein herceg felesége, Rajwa Al Hussien egy gyönyörű kislánynak adott életet, aki örökölte édesanyja és nagymamája szépségét is.

54. születésnapja előtt legy nagymama belőle

Külsejét és fiatalos stílusát elnézve nehéz elhinni, hogy a jordán királyné, Ránija augusztus végén már 54 éves lesz, az meg pláne hihetetlennek tűnik, hogy II. Abdullah felesége, aki simán letagadhatna 10-15 évet is, immáron nagymama. A minap megszületett ugyanis legidősebb gyermekének, Hussein hercegnek első gyermeke: a trónörökös felesége, Rajwa egy kislánynak, Imannak adott életet, akiről már az első fotók alapján elmondható, hogy különleges kis szépség. Galériánkban mutatjuk őt!

Nagy az öröm tehát a jordán királyi családban, hiszen Ránija és Abdullah nagyszülők lettek, míg a trónörökös Hussein édesapa, aki már most rajong a kis Iman hercegnőért. A videón láthatod a család első találkozását vele.
Kattints a további képekért!

A görög-dán királyi család egyik tagjáról csak keveset hallani idehaza, pedig a világ többi országába bizony már eljutott kivételes szépségének híre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Szomorúan vette tudomásul a közvélemény, hogy Gajdos Tamás kapcsolata kútba zuhant. Nagy kérdés, hogy ennyi idő után meg lehet-e menteni egy házasságot.
Lifestyle
Sokszor előfordul, hogy a Messenger nem működik tökéletesen. Olykor viszont csak a beállításokat kell megpiszkálni, és fel is lélegezhetünk.
Fashion&Beauty
Julia Roberts legújabb megjelenésével mindenkit az ujja köré csavart.