Mi történne, ha Snoop Dogg az olimpiai lánggal gyújtaná meg a spangliját?

Az amerikai rapper, Snoop Dogg lesz az egyik utolsó fáklyavivő az olimpia pénteki megnyitó ünnepsége előtt. Sokan már találgatják, hogy fog-e valami megbotránkoztató dolgot csinálni.

Ha a rapper megjelenik, akkor képtelenség unatkozni

Snoop Dogg nem csak zenész, hanem igazi sportrajongó is. Nem hiába kérte fel az NBC csatorna, hogy legyen a tudósítójuk a 2024-es párizsi olimpián.

Lesz feladata bőven, mivel bemutatja majd a város nevezetességeit, részt vesz olimpiai versenyeken és eseményeken és ellátogat a sportolókhoz, barátaikhoz és családjaikhoz.

Az óriási Los Angeles Lakers-szurkoló ráadásul megkapta azt a megtiszteltetést, hogy utolsó fáklyavivő lesz. Sokak szerint óriási show lenne, ha Snoop erről gyújtaná meg a végén a spangliját. A galériánkban megmutatjuk, hogy a botrányon kívül még mi történhetne vele, ha ezt megteszi!

Snoop Dogg Párizs északi részén fekvő Saint-Denis utcáin viszi majd végig a lángot, ahol a Stade de France Olimpiai Stadion található.
Kattints a további képekért!

Aki pedig nem unta meg az Eb alatt a focit, az már ma nézhet meccseket. Csütörtökön a magyaroknak lesz nehéz feladatuk egy másik sportágban.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sokan nem is gondolnák, de bizony több szín is van, amit érdemes elkerülni, ha a fürdőszobáról van szó, legalábbis a belsőépítészek és a lakberendezők szerint.
Sztárok
A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.