Ez az olcsó trükk szabályosan taszítja a pókokat: nem ártasz vele nekik, de meg sem fogják közelíteni az otthonodat

Ha neked is eleged van abból, hogy a nyolclábú élőlények rendre besurrannak az ablakon, és mindenhova hálót szőnek, például a kerti bútorok köré, akkor most mutatunk egy olyan filléres és bevált módszert, melynek segítségével távol tarthatod a pókokat a háztól.

Ezt csináld, hogy ne is találkozz velük

Bár a nyárnak végtelenül sok pozitív oldala van, az semmiféleképpen nem tartozik közé, hogy ilyenkor tömegesen vannak jelen a szabadban a szúnyogok, a kullancsok, a pókok, valamint egyéb rovarok és bogarak is, melyek sokszor a házba is bejutnak, ezzel okozva rengeteg kellemetlenséget számunkra. Márpedig a pókokkal nem sok ember találkozik szívesen, főleg nem az otthonunk biztonságában: a nyolclábúak sokszor az ablakon jutnak be a ház különböző szegleteibe, de hálójukat kint, a teraszon lévő kerti bútorok, valamint az ablakpárkány köré is szövik. Ha egyik problémával sem szeretnél többé kínlódni, akkor lapozd át galériánkat, és megtudhatod, mit tehetsz annak érdekében, hogy távol tartsd a pókokat az ablakoktól, valamint magától a lakástól – egy filléres és hatékony módszerről van szó!

A pókok legtöbb fajtája ártalmatlan, ám mégis sokan félnek vagy egyszerűen undorodnak tőlük, így senki sem látja őket szívesen vendégül az otthonában. Ezek az ízeltlábúak hálót is szőnek, amit a kisebb rovarok elkapására használnak, és hiába szabadulunk meg az idegesítő, szemünknek kellemetlen látványú pókhálóktól, a nyolclábúak rendre megjavítják vagy újjáépítik hálóikat.
Kattints a további képekért!

A levéltetvek kifejezetten olyan rovarok, melyekkel egy kertkedvelő sem találkozik szívesen, márpedig nagyon nehéz kivédeni azt, hogy ezek az apróságok ne okozzanak kárt a növényekben és virágokban – szerencsére azonban létezik egy természetes megoldás ellenük.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Egészség
A szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, és bizony akadnak előjelek, hogy elkezdett romlani. Most ingyenesen tudhatod meg, mi a helyzet!
Utazás
Az új KRESZ-tervezet bizony átírná a sebességhatárokat. Lakott területen kívül lehetne gyorsabban haladni, mint eddig.
Sztárok
Rengetegen aggódnak Noszály Sándor miatt, aki nem volt túl jó bőrben az utóbbi időben. Utánanéztünk, mennyire haladhat a gyógyulása.