Nem az ecet az: ettől a két filléres dologtól ragyogni fog a főzőlap

Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.

Viszlát, koszos és foltos főzőlap!

A konyhai főzőlap tisztítása nem egyszerű, és olykor bizony rengeteg időt és energiát vehet igénybe, na meg persze sok pénzt is felemészthet az, hogy megtaláljuk azt a tisztítószert, amely eltávolítja a felületen lévő szennyeződéseket, valamint zsír- és olajfoltokat. Nos, szerencsére létezik egy olyan konyhai praktika, melynek segítségével kemikáliák és vegyszerek segítsége nélkül is ismét úgy ragyoghat a főzőlap, mint új korában. Hogy melyik az a két filléres dolog, amire ehhez szükséged lesz, azt galériánkból megtudhatod!

Ha te is szereted bevetni a természetes "csodaszereket" a ház takarításakor, akkor minden bizonnyal próbáltad már az ecetet, amely remekül jön, ha fertőtleníteni szeretnéd például a padlót, de vízkőoldásra is kiváló. Nos, a főzőlap tisztításához nem lesz hozzá szükséged.
Kattints a további képekért!

Nem kell többé azon aggódnod, hogy a spenót megfonnyad felhasználás előtt, ugyanis létezik egy olyan trükk, amivel akár egy hónapon át ropogósak és lédúsak maradnak a zöld levelek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Sztárok
A jordán királyné férje, II. Abdullah a Jordán Hasemita Királyság uralkodója a mai napon lett 63 éves, ez alkalomból pedig felesége posztolt is magukról egy közös fotót, melyen Rániját a világ...
Sztárok
Heidi Klum büszkébb már nem is lehetne: lánya, Leni után most idősebbik fiai is követni kezdte a pályán, a kifutón pedig egyenesen a párizsi divathét során debütált.
Fashion&Beauty
Ha csak egy káprázatos outfitet nézel ma meg, akkor az Charlène monacói hercegné kabátruhája legyen.
Lifestyle
A Vízöntő legyen óvatos, különben bajba kerülhet! Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Mérleget akkora csalódás éri, ami az egész hétvégéjét beárnyékolhatja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Persze egyáltalán nem kell megijednünk ettől a zöldségtől, inkább csak oda kell figyelni arra, hogyan fogyasztjuk.