Ez a 3 csillagjegy a legtehetségesebb lakberendező: stílusérzékük és kreativitásuk páratlan

Hozzájuk bátran fordulhatsz, ha kérdésed támad lakberendezés területén. Vele született képességük segíti őket a legkreatívabb döntésekben.

A lakberendezés született mesterei

Az otthonunk dekorálása nem csupán esztétikai kérdés, hanem egyben a személyiségünk kifejezése is. A megfelelő lakberendezés révén olyan környezetet teremthetünk, amely nemcsak szép, hanem kényelmes és funkcionális is. Azonban nem mindenkinek van tehetsége vagy érzéke ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki egy térből. Sokan ilyenkor profi lakberendező segítségét kérik, hogy álmaik otthonát valóra váltsák. Az asztrológia szerint bizonyos csillagjegyek különösen tehetségesek ezen a területen. Lássuk, melyik az a három csillagjegy, akik a legjobbak a lakberendezésben, és akiket bátran megbízhatsz az otthonod dekorálásával. Részletek a galériában!

1. Bika (április 20. – május 20.) A Bika jegy szülöttei híresek kifinomult ízlésükről és a szépség iránti szeretetükről. A Bikák szeretik a luxust, a kényelmet és a harmóniát, amit minden otthonban igyekeznek megteremteni. Rendkívül érzékenyek a textúrákra, színekre és anyagokra, ami különösen alkalmassá teszi őket a lakberendezésre. A Bika lakberendező figyel a részletekre, és gondoskodik arról, hogy minden tárgy és bútor tökéletesen illeszkedjen az otthon hangulatához. Nemcsak esztétikus, de praktikus megoldásokat is kínálnak, hiszen számukra a funkcionalitás ugyanolyan fontos, mint a szépség. Ha egy harmonikus, elegáns és otthonos környezetre vágysz, a Bika az ideális választás.
Kattints a további képekért!

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált egy bizonyos anyag használata a konyhai felújítások során, mely ipari stílusával és modern megjelenésével sokakat elcsábít. Azonban a szakértők figyelmeztetnek: ez a trend lehet, hogy nem annyira praktikus és tartós, mint amilyennek elsőre tűnik.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...