Gyomorforgató dolog fog történni, ha így tárolod otthon a ketchupot: a bőrödet viszed majd vásárra
Hűtőben vagy szekrényben érdemes tárolni a ketchupot? A Heinz most pontot tett a parázs vita végére - remélhetőleg örökre.
Hogyan kell valójában tárolni a közkedvelt szószt?
Hűtőben vagy szekrényben érdemes tárolni a ketchupot? Az internet népét máig erőteljesen megosztja ez az izgalmas kérdés. Egyesek úgy érvelnek, hogy a közkedvelt mártást szobahőmérsékleten érdemes tárolni, hiszen a ketchupos flakonok az élelmiszerüzletekben és a boltokban sem a fridzsiderben sorakoznak. Mások szerint felesleges órákon át rágódni a kérdésen, mivel a ketchupot felbontás után rögtön a hűtőbe kell helyezni. Most a Heinz egyik szóvivője öntött tiszta vizet a pohárba: a szakember elárulta, hogyan érdemes valójában tárolni a világszerte hatalmas népszerűség övezte szószt.
Sokunk számára magától értetődő, hogy a friss gyümölcsöket a hűtőben tároljuk, hogy tovább frissek maradjanak, és bármikor élvezhessük a hideg falatokat. De vajon tényleg jó ötlet a dinnyét a hűtőbe tenni?