Elképesztő titok látott napvilágot Diana „bosszúruhájáról”

30 évvel ezelőtt öltötte magára Diana hercegné azt a lehengerlő, igencsak sokat mutató estélyit, ami ma már csak „bosszúruhaként” emlegetünk, a tervező, Christina Stambolian pedig jó pár érdekességet árult el a kreáció születéséről.

Zseniális revansot vett

1994. júniusában Diana hercegné egy fekete színű, térdig érő, aszimmetrikus estélyiben érkezett meg a londoni Serpentine Galériában rendezett Vanity Fair gálára, nem kis felfordulást okozva, hiszen a királyi család előírásai szerint ezzel protokollt szegett. Őt azonban pontosan ez motiválta, ugyanis mint ismert, a divattörténelmi pillanatra ugyanazon a napon került sor, mikor fény derült Károly herceg és Camilla Parker-Bowles viszonyára, amit az akkor még csak walesi hercegi címet viselő előkelőség egy tévéműsorban ismert be. A sokat mutató bosszúruha azóta igazi legendává vált napjainkra, sokan azonban nem is tudják, mennyi érdekesség köthető a létrejöttéhez – szerencsére tervezője, Christina Stambolian nem titkolja ezeket a nyilvánosság előtt. Részletek a galériában!

Természetesen Diana nem aznap, a televízióból szerzett tudomást férje hűtlenségéről, viszont a nagyvilág előtt ekkor lett hivatalos a megcsalás ténye. A hercegné ennek ellenére nem húzódott vissza a nyilvánosság elől, hanem emelt fővel érkezett az eseményre – azt azonban, hogy mit fog viselni, az utolsó pillanatban változtatta meg.
Kattints a további képekért!

„Úgy nevezem, hogy a ruha, ami sosem volt” – árulta el Elizabeth Emanuel tervező, aki annak idején megálmodta, majd létrehozta Diana második esküvői ruháját, amiről még a néhai hercegnének sem beszélt.

Leadfotó: Anwar Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Ha te is olyan étrendre vágysz, amely szuper egészséges, és még a szívedet is védik, akkor mindenképp építsd be a mindennapjaidba ezt az öt, fantasztikus egészségügyi előnyökkel rendelkező...
Egészség
Sokan esnek abba a hibába, hogy nem csak alaposan feleszik a hűtőt vacsorakor, de még rossz ételeket is választanak ehhez. Ez bizony az alvásunkba kerülhet!
Lifestyle
A Rák egy véletlen helyzetnek köszönhetően rájön, hogy a párja titkol előle valamit. Hétvégi szerelmi horoszkóp!