Utazás

A nő beteget jelentett a munkahelyén, hogy repülőre szállhasson, ám a fedélzeten már a főnöke várta

Csúnyán ráfaragott az a nő, aki úgy döntött, füllent a munkahelyén, hogy sürgősen elutazhasson Bali szigetére - adta hírül a LadBible című brit bulvárlap.

Úgy döntött, inkább hazudik a főnökének

Az indonéziai Grace szabadúszó tartalomgyártóként tevékenykedik egy európai cég kötelékében. A nőnek a közelmúltban sürgősen haza kellett utaznia Bali szigetére, ám - botor módon - úgy döntött, hogy erről nem tájékoztatja a feletteseit. Gyorsan ki is szemelt magának egy megfelelőnek tűnő repülőjáratot, de arra már nem maradt ideje, hogy szabadságot kérjen, ezért furmányosnak tűnő, de nagyon is átlátszó cselhez folyamodott. A turpisság azonban hamar megbosszulta magát. Lapozz, a galériában olvashatod el a kacifántos történet parádés csattanóját!

Ahelyett, hogy elárulta volna a teljes igazságot a munkahelyén, azt hazudta, hogy az utazás napján nem tud bemenni dolgozni, ugyanis fel kell keresnie egy orvost.
Kattints a további képekért!

A hölgy egy TikTok-videóban mesélte el, hogy az egyik reggel gyomorrontásra utaló tüneteket észlelt magán, ezért úgy döntött, nem megy be dolgozni. Nem sokkal később váratlanul betoppant a főnöke is.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Utazás
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...