Eb: élő adásban aludt el a szakértő, annyira izgalmas volt a meccs, de ezt Gundel Takács Gábor is megcsinálta

Igazából a legjobbakkal is megesik. Tudtátok például, hogy egyszer Gundel Takács Gábor is elaludt közvetítés közben?

Azt a bakit senki sem szúrta ki, mivel éppen nem vették őt a kamerák

Gundel Takács Gábor hangja mindenkinek hiányzik az Eb-ről. Ő az egyik legrutinosabb sportkommentátor, de vele is megesett már, hogy elaludt.

Akkor persze nem focit, hanem síugrást közvetített. A szorult helyzetet sikerült megmentenie, mivel csak az egyik versenyző ugrását szundította át. Bár azért volt benne pánik, mivel nem tudta, hogy mennyit aludt a hosszú nap után.

Ebből persze csak egy vicces sztori lett később, mivel őt nem vették a kamerák. Az egyik szakértőt azonban igen, aki elaludt a stúdióban. A galériánkban megmutatjuk nektek a videót is!

Kialakult a negyeddöntők párosítása az Eb-n. Pénteken Spanyolország – Németország, és Portugália – Franciaország mérkőzést rendeznek. Szombaton Anglia és Svájc, valamint Hollandia és Törökország néz majd egymással farkasszemet.
Kattints a további képekért!

Hajdú B. István, Faragó Richárd, vagy éppen Méhes Gábor. Ők azok, akiknek imádjuk a hangját a sportközvetítések közben, és már igazi legendának számítanak.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált egy bizonyos anyag használata a konyhai felújítások során, mely ipari stílusával és modern megjelenésével sokakat elcsábít. Azonban a szakértők...
Lifestyle
A levéltetvek kifejezetten olyan rovarok, melyekkel egy kertkedvelő sem találkozik szívesen, márpedig nagyon nehéz kivédeni azt, hogy ezek az apróságok ne okozzanak kárt a növényekben és virágokban...
Lifestyle
Mindannyian beleestünk már abba a kísértésbe, hogy dobozból igyunk tejet, legyen szó akár azért, mert nagy volt a reggeli rohanás, vagy mert éjfékor egy kis nassolnivalóra vágytunk. Végül is, ha...