Az összes hasi zsírpárna eltűnik, ha ezt iszod: a plusz kilók fénysebességgel olvadnak majd rólad

Legalábbis ezt állítja az internet népe – bár sokan esküsznek erre a természetes és egészséges csodaszerre, a szakértők mindenkit az új fogyókúrás trend veszélyeire figyelmeztetnek.

Nem biztos, hogy megéri

Bár manapság már nem feltétlenül divat az egészségtelenül vékony testalkat, mégis a legtöbb nő célja a fogyás és a tökéletes külső lapos hassal, valamint karcsú derékkal, csípővel és formás lábakkal. Sokan persze ezt életmódváltással próbálják elérni, ami a lehető legjobb döntés, hiszen a sportból és a megfelelő étrend kialakításából még senkinek sem származott baja, egyesek azonban olyan fogyókúrás eszközökhöz és módszerekhez nyúlnak, amelyek nem feltétlenül tesznek jót a szervezetnek, és csak ideiglenes eredmények érhetők el velük a fogyás tekintetében. Pár hete a TikTok-on egy új diétás trend terjed: a felhasználók egy bizonyos természetes csodaszerre esküsznek, melynek segítségével szerintük pikk-pakk meg lehet szabadulni a feles kilóktól és a hasi zsírpárnáktól egyszerűen és olcsón, úgy, hogy gyakorlatilag egy kis energiát sem kell belefektetni a sokszor kegyetlenül nehéz folyamatban. Nos, bár egy természetes eredetű dologról van szó, amely segíthet a fogyásban, azért a szakértők most mindenki figyelmét felhívták arra, hogy sajnos ennek is megvannak a maga veszélyei… Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, manapság talán a legtrendibb fogyókúrás trend a ricinusolaj fogyasztása. Eddig ezt az olajat a legtöbben csak külsőleg alkalmazták, például a bőr- és hajápolásban, hiszen hidratáló hatása révén segíthet a száraz bőr és a repedezett sarok megszüntetésében, valamint elősegíti a haj és a szempillák növekedését is.
Kattints a további képekért!

Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők egyikét használnád.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Pokoli hőséggel rúgta ránk az ajtót a szeptember, aztán a Boris ciklon alaposan lehűtötte a kedélyeket, ráadásul az országnak az elmúlt évtized legnagyobb árvizével is meg kellett küzdenie. És ha...
Lifestyle
A legjobb csirkepaprikás bográcsban készül, de azért a tűzhelyen is készíthetünk ínycsiklandozó végeredményt – a titok csupán egyetlen összetevőben rejlik.
Sztárok
Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ, mióta megnyerte a Next Top Model Hungary-t. A Schwarzkopf Gliss hajápolási márka nagykövete tegnap este igazi dívaként vonult a Budapest Hair Show kifutóján.