Sztárok

Kiderült: Gesztesi Károly fia váltja Gajdos Tamást az ATV Híradóban

Tavaly novemberben derült ki, hogy Gajdos búcsúzik az ATV Híradójától, miután már többedszerre késett a műsor felvételéről. Most az is kiderült, hogy a népszerű televíziós Gesztesi Károly fiának, Gesztesi Máténak adja át a stafétabotot.

14 év után távozott posztjáról

Mivel már több alkalommal is késett a műsor felvételéről, 2023 novemberben azonnali hatállyal távozott az ATV Híradóból az ismert televíziós, Gajdos Tamás. A híresség neve szinte összeforrt a produkcióval, hiszen 2009-ben vált a hírműsor egyik állandó arcává. Úgy tűnik, a csatornának is komoly fejtörést okozott, hogy kivel is helyettesítsék a népszerű médiaszemélyiséget, ám végül a lehető legegyszerűbben, "házon belül" oldották meg az utódlás kérdését.

Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában árulta el, hogy Gesztesi Máté, a néhai magyar színész, Gesztesi Károly fia váltja Gajdost a híradóban.
Kattints a további képekért!

Kollégája a vezérlőből futott a stúdióig, hogy megmentse.

Leadfotó: Sunhill Media

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Cariba Heine játszotta a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál szériában a kissé különc, lobbanékony természetű Rikki Chadwicket, melynek köszönhetően felettébb népszerű volt a kétezres években, ma...
Home&Design
Ne feledd, még nem késő belevágni ebbe a kreatív projektbe, és élvezni az őszi természet szépségeit az otthonodban!