Ha így készíted el, életed legfinomabb fasírtját eheted: olyan isteni lesz, hogy el sem akarod majd hinni

A fasírt az egész világon ismert fogás, melyet általában főételként szokás tálalni. Az alaprecept nem túl bonyolult, ám ha kipróbáljuk az alábbi néhány trükköt, garantáltan nem fogunk csalódni a végeredményben.

Nagy sikere lesz

A fasírt egy igazi Jolly Joker a háziasszonyok számára, hiszen sokféleképpen variálható, rengeteg köret mellé jól passzol, könnyen a szánk íze szerint alakíthatjuk, ráadásul az elkészítése sem igényel több órányi robotolást a konyhában. A tökéletes állagú, ízű, kinézetű és hagyományos húspogácsához mindannyiunk van egy jól bevált, nagyanyáink által számtalanszor letesztelt alapreceptje, de ne felejtsük el: a klasszikus fogásokkal is érdemes olykor-olykor kísérletezni, és az sem baj, ha néha kipróbálunk néhány új trükköt. Galériánkban eláruljuk, milyen praktikákat tanácsos bevetni, ha le akarjuk nyűgözni az egész családot:

Ha lehetséges, a húst semmiképp se boltban, előre csomagolva szerezzük be, hanem daráltassuk le hetesnél, vagy amennyiben van otthon húsdarálónk, készítsük el mi magunk. A legtöbben csak egyféle húsból készítik a fasírtot, de sokkal finomabb lesz a végeredmény, ha két fajtát keverünk össze: a sertést érdemes marhával, a csirkét pedig pulykával vegyíteni.
Kattints a további képekért!

Ha te is gyakran kísérletezel otthon a kenyérsütéssel, de még nem találtad meg a tökéletes receptet vagy sütési módszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben most eláruljuk, mitől lesz isteni finom és puha, valamint sokáig friss a házi kenyér.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lotte Lenya a Koldusopera első női főszereplőjeként írta be örökre nevét a színháztörténetbe, azonban nem csupán tehetsége miatt érdemes megemlékezni róla, hanem azért is, mert élettörténete pont...
Lifestyle
Különösen ideálisak a mozgásszervi betegségben szenvedőknek.
Home&Design
A rokokó eleganciája találkozik a pszichedelika vibrálásával.