Ha lehetséges, a húst semmiképp se boltban, előre csomagolva szerezzük be, hanem daráltassuk le hetesnél, vagy amennyiben van otthon húsdarálónk, készítsük el mi magunk. A legtöbben csak egyféle húsból készítik a fasírtot, de sokkal finomabb lesz a végeredmény, ha két fajtát keverünk össze: a sertést érdemes marhával, a csirkét pedig pulykával vegyíteni.
1/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Ha lehetséges, a húst semmiképp se boltban, előre csomagolva szerezzük be, hanem daráltassuk le hetesnél, vagy amennyiben van otthon húsdarálónk, készítsük el mi magunk. A legtöbben csak egyféle húsból készítik a fasírtot, de sokkal finomabb lesz a végeredmény, ha két fajtát keverünk össze: a sertést érdemes marhával, a csirkét pedig pulykával vegyíteni.