Ha lehetséges, a húst semmiképp se boltban, előre csomagolva szerezzük be, hanem daráltassuk le hetesnél, vagy amennyiben van otthon húsdarálónk, készítsük el mi magunk. A legtöbben csak egyféle húsból készítik a fasírtot, de sokkal finomabb lesz a végeredmény, ha két fajtát keverünk össze: a sertést érdemes marhával, a csirkét pedig pulykával vegyíteni.
1/5
Fotó: Pinterest
Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Ha lehetséges, a húst semmiképp se boltban, előre csomagolva szerezzük be, hanem daráltassuk le hetesnél, vagy amennyiben van otthon húsdarálónk, készítsük el mi magunk. A legtöbben csak egyféle húsból készítik a fasírtot, de sokkal finomabb lesz a végeredmény, ha két fajtát keverünk össze: a sertést érdemes marhával, a csirkét pedig pulykával vegyíteni.