Ezzel a trükkel akár 5 nappal tovább is eláll a banán: többet nem romlik meg idő előtt
Te is folyamatosan dobod ki a megbarnult banánokat, ahelyett, hogy jó ízzel elfogyasztanád őket? Íme egy trükk, amivel tovább ehetők maradnak.
Le a pazarlással
Annak ellenére, hogy a banán kemény héjba burkolózik, gyümölcse néhány nap alatt könnyen megpuhul és hamar megromlik. Nemcsak hajlamos a zúzódásra és pépessé válásra, hanem kívülről is túlérik, barna foltok formájában. Egy olyan gyümölcs, amelyet köztudottan nehéz tökéletesen sárgán és keményen tartani, bár van egy módszer, amellyel akár egy héttel is meghosszabbítható az eltarthatósága. A kulcs a megfelelő elhelyezésben keresendő. Részletek a galériában!
Te is azok közé tartozol, akik bár imádják a kávé ízét, sosem tudják igazán kiélvezni a rendszeresen fellépő gyomorpanaszok miatt? Akkor az alábbi konyhai trükköt mindenképp érdemes kipróbálnod!