Lifestyle

Ezt a 3 hátborzongató esetet még a mai napig nem oldotta meg az FBI: Még mindig homály fedi az eltűnt gyerekek hollétét

Van egyfajta tragédiája az úgynevezett "döglött aktáknak" - az olyan bűneseteknek, amelyeket annyi rejtély és zavaros körülmény bonyolít, hogy évekig tart, amíg megoldják őket, már ha egyáltalán sikerül.

Megoldatlan eltűnések

Ez nem csak a gyilkossági ügyekre vonatkozik; ugyanilyen könnyen alkalmazható az eltűnésekre is. Emberek eltűnését jelentették be, de a nyomozók nem találtak semmit, a nyomok kihűltek, így a családok és a barátok csak reménykedni tudtak, hogy egy nap előkerülnek szeretteik. Néhány ilyen esetben az FBI is közbelépett, hogy segítséget nyújtson, de még ez sem mindig elég, és az eltűnt személyek ügyei akár évekig megoldatlanok maradhatnak. Ráadásul ezek közül jó néhányban 21 év alattiak is érintettek: tinédzserek, de még egy év alatti kisgyermekek is. Mivel az eltűnt személyekkel kapcsolatos esetek mindig bejárják a médiát és mindig felkeltik a közvélemény figyelmét, az FBI még egy listát is kiadott ezekről az esetekről. Íme tehát egy rövid lista néhány áldozatról és arról a kevésről, amit eltűnésükről tudni lehet.

Dulce María Alavez 2019. szeptember 16-án az 5 éves Dulce María Alavez a New Jersey állambeli Bridgetonban lévő városi parkba ment a 3 éves bátyjával. Az NBC beszámolója szerint édesanyja, Noema Alavez vitte oda. Miután leparkoltak, a két gyerek jégkrémmel a kezükben, játékra készen szaladtak ki a kocsiból a park felé. Mindössze 10 perccel később, délután 4 óra körül Alavez meglátta 3 éves fiát egyedül sírni. A fiú egy épület mögé mutatott, mondván, hogy a húga eltűnt mögötte. Dulce tényleg eltűnt, egy narancssárga tornacipőt és fekete pólót viselő férfi csalta át egy piros furgonhoz, és azóta sem látták. Az FBI beszélt Dulce apjával, aki jelenleg feltehetően Mexikóban él, de sosem tartotta a kapcsolatot a lányával. Későbbi jelentések szerint együttműködik a hatóságokkal, Dulce születésnapján pedig videókat tett fel magáról az internetre, amelyeken azt állította, hogy semmi köze az emberrabláshoz.
Kattints a további képekért!

Forrás: Grunge Fotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Lifestyle
Katalin hercegné a lehető legegészségesebb reggelivel vág bele a dolgos hétköznapokba, amiről egy brit táplálkozási szakértő is elismerően tudott nyilatkozni.
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.