Fashion&Beauty

Adventi szépségtipp - December 10.

Vészesen gyorsan telik az idő, így egyre közelebb van a karácsony és a szilveszter. Ha göndör tincseket szeretnél az ünnepekkor, akkor nem árt, ha már most nekiállsz gyakorolni.

A tökéletes frizura

Az ünnepekkor mesés loknikkal és göndör tincsekkel szeretnél hódítani, de amúgy nem szoktad használni a hajsütődet? Még nem késő, hogy kitaláld, hogy milyen frizurát szeretnél és gyakorold is annak az elkészítését. A csodás loknik tartósságát sem árt tesztelni, hisz nincs is rosszabb, mint a szilveszteri buliban percek alatt kilógó tincsek. Próbáld ki a göndörítő hajápolókat, a textúráló spray-ket és a fixáló hatású hajlakkokat is!

Fotó: freehdwalls.net

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Fashion&Beauty
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.