Ezt üzenik Neked a csillagok - Asztrológiai előrejelzés december végéig

Egész decemberben sok izgalomban, váratlan fordulatban lesz részünk, és van három olyan asztrológiai esemény is, amely hosszabb távon is befolyást gyakorol. A 15-én újra bepontosuló Uránusz- Plútó kvadrát akár életre szóló változásokat is hozhat egyeseknek, december 22-re virradóan a téli napforduló az elkövetkező három hónap eseményeit vetíti előre, a 23-án Nyilasba lépő Szaturnusz pedig az előttünk álló két és fél évet határozza meg.

Bolondos Mikulás-várás

De addig még közben is sok minden történik! A hónap első napja hétfőre esik. A Kosba lépő Hold további lendületet, vállalkozó kedvet ad a Nyilas Napnak. Kedden, amikor az Uránusszal is találkozik, a Nap pedig a Nyilas 9 fok 47'-en együttállást képez az Antares állócsillaggal, a Skorpió szívében, a vakmerőnél is vakmerőbbekké válhatunk. Mivel a Hold aznap a Jupiterrel is trigont képez majd, valószínű, hogy aki mer, az ezúttal is nyer. A szerencsés ötletek, spontán sziporkák, véletlen találkozások, az egészséges kockázatvállalási kedv nagy áttörésekhez is vezethet. Másfelől azonban, mivel az Antares a látványos emelkedés után látványos bukást is hozhat, a most még zseniálisnak tűnő ötletekért később, a hónap vége felé nagy árat fizethetünk.

4-én, a Vénusz-Jupiter trigon hatására, akár első látásra is szerelemre lobbanhatunk, kellemes találkozásokban, vidám mulatságokban is részünk lehet. Késő estére azonban, amikor a Hold feszült kapcsolatba kerül a Jupiterrel, a jóból megárthat a sok.

5-én, amikor a Hold szembekerül a Szaturnusszal, az elhamarkodottság visszaüthet, érzelmileg sebezhetővé válunk. A Mars jegyet vált: a megfontolt, következetes, hagyománytisztelő Bak jegyéből a Vízöntőbe lép, ahol 2015. január 13-ig tartózkodik. Az öntörvényű, forradalmár természetű Uránusz uralma alatt ő is kiszámíthatatlanná válhat. Ha ezen a napon még nem is, 6-án, teliholdkor már valamilyen formában megtapasztalhatjuk, hogy a dolgok kicsúsznak ellenőrzésünk alól. Ez az érzés később, a hónap folyamán erősödni fog. Őrült Mikulásozás lesz, annyi szent, amikor az ajándékokkal dúsan megrakott rénszarvasfogatok mellett néhány igazán rusnya krampusszal is összefuthatunk.

Fennakadások várhatóak

9-én a Jupiter hátraarcot vág: egy okkal kevesebb, hogy a szerencsére bízzuk magunkat. Hosszabb utazásokon, jogi ügyekben is várhatók fennakadások, és 2015. április 7-ig, amíg végül direktbe fordul, az sem biztos, hogy megfejtjük az élet értelmét. 10-én, amikor a Hold már az Oroszlánban halad, sokkal derűsebb napra ébredhetünk. 12-13., amikor a Szűzben jár, kiváló alkalom arra, hogy mérleget készítsünk, rendszerezzünk, időt szánjunk az ünnepek előtti nagytakarításra. A fogyó Hold a tisztító kúráknak, felesleges kilóktól való megszabadulásnak is kedvez.

Fotó: serialboxes.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Izgalmakból, szuper és technikás koreográfiákból, valamint mesés ruhakölteményekből nem volt hiány az 5. évad első adásában.
Home&Design
Az otthonod zöldítésével nemcsak a természet erejét vonhatod be, hanem a szerencsét, jólétet és harmóniát is elősegítheted. Ha szeretnéd a mindennapi életedet jobbá tenni, próbáld ki ezen...
Lifestyle
A szeptembert mindenki az iskolakezdéssel azonosítja. Hogyha becsengetnek, minden kisdiák nagy izgalomban van, hát még azok a gyerekek, akik az óvoda után először lépnek be a nagybetűs életre...